Cum cumpar?

Puteți achiziționa produse din magazinul nostru plasând o comanda online , prin telefon sau pe email.

COMANDA ONLINE
Pasul 1: Alegeți produsele

Magazinul nostru va pune la dispoziție mai multe modalități de selecție și căutare a produselor:
Navigarea prin categorii:

Folosind meniul principal, navigați prin categoriile de produse sau lista producătorilor.  Odată ce ați găsit un produs care se potrivește dorințelor dvs., apăsați pe butonul "Adaugă în cos"

Folosiți funcția de căutare:

Pasul 2: Coșul de cumpărături

La adăugarea produselor în cos, în partea de sus-dreapta, în dreptul iconiței "cos cumpărături" veți fi informat despre numărul de produse din cos și valoarea totala. Dând click pe "cos cumpărături" veți fi direcționat automat în pagina coșului de cumpărături, unde aveți posibilitatea sa vedeți lista produselor, sa actualizați cantitatea sau sa renunțați la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adaugă produse în cos, puteți reveni în magazin prin apăsarea butonului "continua cumpărăturile".

Pasul 3: Detaliile de comanda

După ce ați ales produsele, va legați în cont sau va creați un cont nou. Durează maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteți client nou, atunci trebuie sa creați un cont nou în funcție de ce fel de persoana sunteți, fizica sau juridica, preturile diferă in funcție de acest aspect. Preturile sunt negociabile la comenzi cu cantități mari.

b. Daca sunteți deja client, introduceți email-lu si parola in boxul din stânga și vi se vor încarcă toate datele pe care le-ați folosit la ultima comanda. Daca doriți livrarea în aceleași condiții, trebuie doar sa selectați tipul de plata și sa apăsați pe butonul.

Pasul 4: Factura proforma

Pentru persoane juridice firma ECOR S.R.L. va întocmi factura proforma doar pentru comenzi mai mari de 150 de lei, persoanele fizice nu sunt afectate de acest aspect și li se vor întocmi facturi proforma indiferent de suma comenzii.

COMANDA PRIN TELEFON
Sunați la (0)746-298-766 și un agent de vânzări al ECOR SRL va prelua comanda dvs.

COMANDA PRIN EMAIL
Folosiți secțiunea Contact din meniul principal (dreapta-sus) și alegeți opțiunea Comanda prin email
In formularul de contact completați toate rubricile.
Pentru a va putea procesa comanda va rugam sa completați datele dumneavoastră (nume, prenume, număr de telefon) și produsele pe care le doriți.

Valoarea minima a comenzii este de 60 RON (fără TVA).
Un agent de vânzări ECOR SRL va prelua comanda dumneavoastră, o va verifica și o va confirma telefonic.

CUM PLĂTESC?
Firma noastră pune la dispoziția clienților următoarele metode de plata:
  1. Plata prin virament bancar (ordin de plata).
    Livrarea mărfii se face după intrarea întregii sume în contul ECOR S.R.L.
  2. In numerar la sediu: Str Rampei nr 17, Sacele
  3. Plata ramburs în numerar la livrare. Plata se face catre curier.

INFO LIVRARE
Firma Ecor SRL dispune de mai multe mijloace de livrare pentru a putea ajunge în posesia produselor noastre cu cea mai mare ușurință și în cele mai bune condiții.

Produsele noastre pot fi livrate numai pe teritoriul României, atât prin intermediul agenților noștri, dacă contravaloarea comenzii depășește 60 de lei (pentru județele Brașov și Covasna) sau prin intermediul firmei de curierat rapid FanCurier.

Termenul general de livrare: maxim 72 ore din momentul confirmării comenzii. Acest termen de livrare poate varia în condiții de forță majoră (calamități, condiții meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.) pentru care nu ne facem responsabili.
Totuși ne simțim datori în a comunica continuu și deschis cu dvs. pentru vă oferi informații pertinente cu privire la starea comenzii dvs.

Comenzile peste 200 de lei au costurile transportului acoperit pe tot teritoriul României de către firma SC ECOR SRL.
Produsele vor fi livrate în ambalajul original al producătorului.  Achiziționarea se poate face și direct din depozitul nostru, dacă optați pentru aceasta opțiune beneficiați de o reducere de 3%

INFO RETUR
Daca produsul nu este conform cu specificațiile de pe site, nu sunt funcționale, coletele prezintă deteriorări, sau produsele v-au fost livrate greșit, le puteți returna gratuit.

Fiecare dintre noi poate greși la un moment dat, indiferent de cate masuri de precauție ne-am lua. Știm de asemenea ca e posibil ca la un moment dat sa facem o alegere mai puțin inspirata.

Produsele comandate pot fi returnate numai în condițiile stipulate de Art. 11. alin.(1) din Legea nr. 449/2003.

În cazul în care doriți să anulați comanda sau renunțați la achiziție, aveți dreptul de ne a notifica această situație în scris, prin email sau accesând formularul de contact, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fără a fi obligați la plata unor penalități saula justificarea deciziei dvs. (în conformitate cu OUG nr. 34/2014). Produsele returnate trebuie să corespundă cantitativ (ca număr de articole) și calitativ (să nu prezinte urme de utilizare, deteriorare sau rupere) cu produsele livrate. Totuși, înainte de a trimite coletul retur, vă rugăm să ne sesizați acest lucru și de asemenea, să vă asigurați că produsele, accesoriile, consumabilele și sursele de alimentare sunt funcționale. Vă vom rambursa sumele plătite pentru aceste produse, în termen de 14 de zile de la data recepției coletului retur.

În cazul în care produsele recepționate nu sunt conforme cu specificațiile prezentate pe site, aveți dreptul de a solicita returnarea acestora pentru a fi înlocuite cu un alte produse sau puteți opta pentru rambursarea integrala a contravalorii lor. Dacă convenim împreună înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, dvs. veți plăti diferența. Dacă valoarea produsului înlocuitor este mai mică, veți primi o rambursare parțiala până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile pentru primul retur și de transport pentru produsul înlocuitor, în acest caz, sunt suportate de către S.C. ECOR S.R.L.. În cazul în care un anumit produs nu poate fi înlocuit, vă vom restitui contravaloarea acestuia, în termen de 14 zile de la data la care produsul a intrat în posesia noastră.

Produsele achiziționate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care nu corespund cerințelor sale. Conform legii, produsele se pot returna in termen de 10 zile lucrătoare de la primire, dar noi am extins perioada de returnare la 30 de zile calendaristice. Produsele trebuie returnate in ambalajul original si in aceeași stare in care au fost recepționate, fără sa fi fost uzate. Contravaloarea produselor returnate se va recupera in maxim 30 de zile calendaristice.

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor sunt suportate de ECOR SRL.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugam sa semnalați cat mai curând, pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de ECOR SRL.

Daca se dorește returnarea contravalorii produsului, noi va înapoiem integral suma de bani.Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, ascuțiri sau care au fost folosite și uzate.

Pentru coletele ce prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzați recepția lor.Produsele, nu se pot returna decât în ambalajul cu care au fost expediate și împreuna cu toate documentele (chitanța, factura, specificații tehnice). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor ( chei , plăcute de schimb, etc) produsului atrage imposibilitatea returnării, iar ECOR SRL, nu poate fi făcută răspunzătoare.

In cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantității este acceptata doar dacă produsele sunt sigilate.

Prima returnare a produselor se va face pe cheltuiala firmei SC ECOR SRL, prin Fan Curier.

Procedura de returnare:
In cazul în care dorești sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi următorii pași:

  1. Scrieți-ne în secțiunea " Contact " motivul returnării.
  2. Este obligatoriu sa trimiteți produsul, împreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, factura si chitanța. Toate acestea trebuie împachetate corespunzător în alta cutie, nu în cutia produsului.
  3. După ce ați efectuat acești pași te rugam sa expediezi produsul, prin Fan Curier la adresa SC ECOR SRL, Str. Rampei Nr. 17 , precizând pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de împachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
Renunțarea la comanda:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Daca produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultata din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicând-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Continua

Cele mai populare marci din magazin